Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

FAQ

Hur går jag tillväga om en produkt är trasig? 

Vi säljer endast produkter från officiella distributörer, agenter eller direkt från tillverkaren vilket innebär att vi vid en eventuell utredning snabbt kan komma till en slutsats. Ibland räcker det med att vi skickar in bilder till leverantören ifråga men ibland behöver vi även få in produkten - antingen för att titta på det själva eller för att skicka produkten till tillverkaren för en utredning.

Vad gäller om en produkt går sönder? 

Det beror på hur skadan har skett. Har du orsakat skadan själv kommer din reklamation inte att godtas, om inte klara brister kan finnas i kvalité eller eventuella fabrikationsfel. Du bör fota skadan så fort den uppstår/så fort du märker av den för dokumentation. Skicka då in ditt ärende till [email protected]

Vad gäller vid racket skador?

Skador som orsakas genom slag på annat än padelboll omfattas inte av leverantörens garanti och inte heller av vår garanti och kan därför inte reklameras. Oavsett om slaget var med flit eller inte så är inte detta ett reklamationsärende. Var därför extra försiktig vid slag nära väggar/glas/golv/nätstolpe och använd alltid ett ramskydd.

Hur ser man om skadan är orsakad av slag i vägg och inte boll? 

Vanligtvis orsakas skador i ram av självförvållat våld, alltså av en träff som inte varit på en boll utan mot vägg/glas/golv/nätstolpe eller annat. Mottagna foton eller den skadade produkten skickas till leverantören eller tillverkaren som avgör om produkten kan reklameras eller inte då dem har en omfattande kunskap kring sina produkter och den bästa juryn. 

I de flesta fall kan man avgöra i mönstret på en spricka och kan då se var skadan började. Om en spricka kommer från ramen och går inåt beror det oftast på att racket har slagit i på något hårt såsom glaset, golvet eller nätstolpen. 

Hur ofta ska man byta racket?

Detta är både en preferens fråga och en märke till märke fråga. Ju oftare du spelar och desto högre nivå spelet ligger desto mer slitsamt blir det för ditt racket. Det vanligaste för motionären som spelar 2-4 dagar i veckan är att spela med ett och samma racket i 9-12 månader men det går oftast att göra det längre. Det kan bero på att racket i sin helhet fått sig ett antal smällar och börjar tappa sin 'glans', det kan också bero på att kärnan blivit mjukare och tappat sina egenskaper. 

Hur returnerar jag en vara?

Du kan returnera en vara genom att klistra på retur sedeln som kommer med paketet. Har du tappat bort retur sedeln kan du maila in till [email protected] för att återfå din retur sedel. 

Fraktvillkor

Fraktkostnad 39:- oavsett ordervärde.